[ux_banner label=”Kenko Experience” height=”500px” bg=”8096″ hover=”fade-out”] [text_box position_x=”50″ position_y=”50″] [/text_box] [/ux_banner]

Kenko Experience

YEH! Wij organiseren nu ook Kenko Experience avonden bij jouw thuis! Tijdens de Kenko Experience geven wij jullie alle ins en outs over een gezonde, duurzame levensstijl.

Het aanbod aan feel good producten is groter dan ooit! Met “feel good producten” bedoelen wij producten zónder schadelijke toevoegingen die met liefde voor mens, dier en natuur zijn gemaakt. Producten die je ook écht gezonder maker. Met het groeiend aanbod aan feel good producten, groeit ook de onduidelijkheid rondom deze producten. Wat zit er eigenlijk in je favoriete producten, hoe en waar worden de producten geproduceerd en wat is het effect van deze producten op je lichaam?

Na een lange zoektocht naar wat voor ons belangrijk is en het vinden van producten die hieraan voldoen, willen wij onze kennis en ervaringen graag met jullie delen!

  • Waar moet je op letten wanneer je kiest voor een natuurlijke shampoo?
  • Waarom is het belangrijk om een deodorant te gebruiken zonder aluminium en parabenen?
  • Wat kan natuurlijke make-up voor je huid betekenen en waarom zou je ervoor kiezen?
  • Wat zijn etherische oliën? Waarom zou iedereen een natuurlijk EHBO kit in huis moeten hebben?
  • Wat is matcha, hoe bereid je het en wat is het verschil tussen de matcha’s die reeds te koop zijn?
  • Wat is het verschil tussen een chocoladereep gemaakt van rauwe cacao en een standaard chocoladereep uit de supermarkt?
  • Welke duurzame verpakkingsopties zijn er?

Ervaar zelf de Kenko Experience bij jouw thuis!

Tijdens de Kenko Experience vertellen wij je waar je op moet letten, welke opties er zijn en wat de grote verschillen zijn. Alle producten kun je op de avond zelf proberen en kopen. Dit alles onder het genot van biologische matcha thee en chocolade gemaakt van de beste rauwe cacao. Wij zorgen voor een gezellige avond!

Extra informatie

Wanneer?
Vul onderstaand formulier in en wij bevestigen zo snel mogelijk je voorkeursdata. Je mag je zo vaak inschrijven als je wilt.

Waar?
Bij jouw thuis! Nodig minimaal 7 vriendinnen/familieleden uit en wij komen bij je langs om de hele avond te verzorgen.

Formulier