Ons verhaal

Kenkô approved
Wij selecteren producten die zijn gemaakt met liefde voor mens, dier en natuur en zonder schadelijke toevoegingen. Het gehele aanbod is op natuurlijke basis waarvan het grootste deel ook vegan. Voor de productselectie hebben wij vier criteria opgesteld. Dit zodat jij niet langer zelf op onderzoek hoeft uit te gaan! De ingrediënten worden zorgvuldig onderzocht, daarnaast testen wij ieder product zelf. Ook vinden wij het belangrijk dat de producten er geweldig uitzien. Door de natuurlijke uitstraling verdienen ze een mooie plek in je interieur!

“Na een periode ziek te zijn geweest, ging ik op zoek naar producten die mij konden ondersteunen in mijn wellbeing. Dit begon bij voeding maar al snel kwam hier natuurlijke verzorging bij. Ik was op zoek naar producten waarbij het hele plaatje klopt: niet alleen de ingrediënten maar ook het productieproces en de uitstraling. Ook miste ik zelf vaak het verhaal achter de producten en dat zette aan tot het idee van een eigen platform.”

Kenkô criteria
• Ingrediëntencheck: verzorgende ingrediënten zonder schadelijke toevoegingen en zonder onnodige “marketing” ingrediënten. De productinformatie, inclusief de INCI ingrediëntenlijst, moet kloppen en volledig zijn.
Transparant productieproces: de producten worden met liefde voor mens, dier en natuur gemaakt.
Werking: het product is effectief en doet wat het belooft.
Verpakking: de verpakking is aantrekkelijk maar ook zo duurzaam mogelijk.

Elk Kenkô pakketje pakken wij met liefde in en sprayen wij met onze favoriete auraspray mét echte rozenkwartsen.

Veel liefs,

Eveline