Over ons

“Ik ruik chocolade, baby en subtiele tonen van vanille .” “Ik kan de geur niet helemaal plaatsen, maar zó heerlijk . Ik ruik de onderlinge samenhang tussen de moeder en babyproducten.” “Bodi’s haar vanavond gewassen met de baby wash, zo lekker. Ik dacht ineens: ruikt het naar moedermelk?”

Dit zijn een paar reacties van moeders die ons geholpen hebben met de ontwikkeling van de eerste Kenkô producten. Moeders die, net zoals Kenkô’s founder Eveline, zwanger waren.

“Mijn zwangerschap was de start van een magische reis door een onbekende transformerende wereld en tevens de start van de ontwikkeling van een verzorgingslijn die deze transformatie in positieve zin moest ondersteunen. Ik voelde een enorme drive om een natuurlijke verzorgingslijn te ontwikkelen die de waardevolle momenten rondom de geboorte van je kind koestert. Vanuit deze gedachte een merk ontwikkelen met de mooiste ingrediënten, afgestemd op de behoeftes van moeder en kind.” – Eveline (founder Kenkô)

Met Kenkô staat kwaliteit en een unieke geurbeleving centraal. Een geur die ervoor zorgt dat de herinneringen aan deze mooie periode in ons leven voor altijd worden verankerd. Kenkô gebruik je samen met je kindje(s).

De intuïtieve herkenning tussen moeder en kind zijn vertaald naar een verzorgingslijn waarbij de formulering en geurtonen nauw met elkaar verbonden zijn. De mama en baby producten vormen samen een olfactorische vertelling over de intieme en tedere relatie tussen moeder en baby; de zachtheid, warmte en vreugde die de komst van een baby´tje brengt en de bijzondere rituelen van baden en verzorging die de moeder samen met haar kindje ontwikkeld.

Gemaakt door moeders, voor moeders, met moeders – en hun kleintjes.

Philosophy Kenkô